Skab en attraktiv og sund virksomhed med vores Healthcare+ pakker

Hos Healthcare+ ved vi, at alle har forskellige behov og krav, når det kommer til sundhedsordninger. Af den grund tilbyder vi tre forskellige pakker, således du kan finde en sundhedsordning, der passer til dine og medarbejdernes behov. Vil du gerne høre mere om, hvordan en sundhedsordning kan gøre en forskel for dine medarbejdere? I så fald kan du kontakte os og blive klogere på :
Sæt fokus på dine medarbejderes sundhed og trivsel med vores attraktive og moderne sundhedsordning for virksomheder. Vi hjælper dig med at højne din virksomheds overordnede sundhedsprofil, således de ansattes effektivitet og arbejdsglæde øges, i takt med at sygefraværet mindskes.

Health

Vi lytter til vores kunder - derfor bør du også lytte til medarbejderne

Healthcare+ har stor erfaring med at levere sundhedsydelser til virksomheder – og det gælder både små, store og mellemstore virksomheder. Vores forskellige kunder har haft særlige ønsker til, hvad vi kan gøre for dem, hvordan og hvorhenne, og det gælder fra forebyggende indsats til effektiv behandling. Af den grund har vi udviklet tre forskellige sundhedsordninger, så du som virksomhedsleder kan vælge den optimale sundhedsordning for dig og dine medarbejdere.
Nogle virksomheder vælger ”Preminum” pakken, hvor du får en sammensat sundhedsordning med sundhedstjek, Mental+ og Sundhed+, faste coaching-dage, fast besøg af sundhedsrådgiver, WOBA statistikker og analyser, 24/7 kontakt som derudover også inklusive nærmeste familie. Andre vælger derimod vores sundhedsordning ”Basic”, der udelukkende dækker et årligt sundhedstjek, tilgang til vores sundhedsplatform og selvbetalt coaching/terapi. Hvad end du ønsker at aktivere og opkvalificere dine medarbejdere i kombination med en sundhedsordning, eller du gerne blot vil have, der bliver udført et sundhedstjek én gang årligt, har vi løsningen, der hjælper dig med at sætte medarbejdernes sundhed i fokus.

Care

healthcareplus

Vores attraktive Healthcare+ pakker

 BASICLITEPREMIUM

12 timers support*

124 timers support*

Medarbejderens rådighed over sessioner m. halv årlig pulje
Virksomhedens rådighed over sessioner m. årlig pulje
Adgang til videns portalen Healthcareplus.dk
Betaling pr. session
SUNDHED+
Årlig sundhedstjek
1:1 Sessioner
Skræddersyget Kostplaner
Sundheds forløb (online)
Online 1:1 sessioner
MENTAL+
1:1 & Online
Coaching & Mentaltræning
Terapi/psykoterapi
Psykolog
Parterapi
Familie Vejledning
Dækker nærmeste famile
Privat besøg (imod tillæg)
Mulighed for faste coaching dage i virksomheden
WOBA KPI
WOBA Preminum+ Analyser & adgang
* Telefon 08-20 & Chat 24/7

Heatlthcare+ tilbyder in-house-løsninger i hele landet

Hos Healthcare+ tilbyder vi in-house-løsninger til både større og mindre virksomheder i hele Danmark. Vores base er placeret i København med behandlere i hele landet, men vi kan tilbyde in-house-løsninger på arbejdspladser i hele landet. Ønsker du altså hjælp til at sætte mere fokus på dine medarbejderes sundhed, så kommer vi også gerne ud til din virksomhed.
Lad os fortælle mere Lad Healthcare+ skabe værdi for dine medarbejdere og din virksomhed. Vores målsætning og vision er nemlig at lytte til og forstå jeres behov og krav. Ønsker du at vide mere om, hvad Healthcare+ kan gøre for jeres medarbejderes sundhed? I så fald er du mere end velkommen til at kontakte os via telefon eller mail.
Kort oversigt over pakker

Siverra lectus mauris ultrices eros in

Siverra lectus mauris ultrices eros in. Eget egestas purus viverra accumsan in nisl nulla nisi scelerisque euvestibulum sed risus ultricies.

Basic

Beginner
 • Adgang til videns portalen Healthcareplus.dk
 • Betaling pr. session
 • Årlig sundhedstjek
 • 1:1 Sessioner

Lite

Medarbejderens rådighed over sessioner m. halv årlig pulje
 • Alt fra SUNDHED+
 • Coaching & Mentaltræning
 • Terapi/psykoterapi
 • Vestibulum comodo
Popular

Premium

Virksomhedens rådighed over sessioner m. årlig pulje
 •  
 • Alt fra SUNDHED+
 • MENTAL+
 • WOBA Preminum+ Analyser & adgang
 • Vestibulum comodo