Om Os

Plus’et forpligter

Sundhed og trivsel på arbejdspladsen i dag, er som Storm P’s berømte citat: ”Alle taler om vejret, men ingen gør noget ved det”. Sundhed er noget alle taler om, men som kun de færreste, forebyggende og helhedsorienteret, forstår at gøre noget for – hvorfor vi i høj grad oplever trivselsfremme på arbejdspladsen som generøse tilbud om frokostordning, fitness-abonnement og bordfodbold. Sagen er den, at vi mennesker først fungerer og præsterer optimalt, når vi føler os hele – når vore fysiske og mentale tilstand kæres om og er i balance.

Health

Hos Healthcare+ tror vi på, at sundhed starter indefra – i mennesker og i virksomheden! Vi brænder for at løfte sundheden til særklasse, hvorfor vi er besatte af at implementere sundhed der virker – og vi mener det alvorligt, når vi vil hele vejen rundt. Det gør vi gennem en unik og helhedsorienteret tilgang, som tager udgangspunkt i samspillet mellem den enkelte virksomheds ambitioner og mål, og den enkelte medarbejders sundhedsmæssige tilstand og behov.

Vores vision

Vi forestiller os en verden hvori alle mennesker hver dag føler sig sunde, glade, inspireret, stærke og fri til at udfolde deres fulde potentiale – i livet, på arbejdspladsen og i verden.

Vores mision

Vi arbejder for at kultivere sunde menneskeorienterede miljøer som skaber glade og ressourcestærke mennesker, der er i stand til at bidrage og udrette effektfuldt – sammen og hver for sig.

care

Team'et bag

Til at realisere vores vision, er vi et team af ambitiøse og autoriserede behandlere og eksperter, som alle samarbejder intenst med at hjælpe virksomheder med at implementere adfærdsændringer, der på kort og længere sigt har til formål at forene dine medarbejderes arbejdsliv og sundhed. Vores team og netværk af læger, psykologer, psykoterapeuter (MPF), mentaltrænere, stresscoaches, sundhedsrådgivere, m.m., er fordelt over hele landet så du og dine medarbejdere er dækket ordentligt ind.
Tag kontakt allerede i dag for en indledende og uforpligtende dialog om virksomhedens ambitioner på sundhedsområdet, om hvad der skal til for at realisere dem, og om hvordan vi sammen, gennem et fokus på sundhed, skaber en sund og attraktiv arbejdsplads i særklasse.

Book et møde

Invester i dine medarbejderes trivsel og sundhed med en attraktiv og moderne sundhedsordning