Invester i dine medarbejderes trivsel og sundhed

Invester i dine medarbejderes trivsel og sundhed med en attraktiv og moderne sundhedsordning
Afspil video

Investering i medarbejder betaler sig

Ved at investere i dine medarbejderes sundhed og trivsel, investerer du også i din virksomhed. Når I fokuserer på at øge medarbejdernes trivsel og sundhed, betaler det sig nemlig ofte tilbage i form af højere produktivitet, mindre udskiftning i personale samt lavere sygefravær. Det er de færreste virksomheder, som ikke er interesseret i at arbejde med medarbejdernes trivsel og sundhed. Omvendt er det til gengæld de færreste virksomheder, som fører en sundhedspolitik, der er en fast del af værdisættet, samt en integreret del af de ledelsesmæssige beslutninger.
healthcareplus

Hvorfor vælge et samarbejde med Healthcare+?

Hos Healthcare+ arbejder vi på at skabe det sunde og lange arbejdsliv, hvilket både er til gavn for medarbejderen og virksomheden, men også familien og samfundet. Det gør vi blandt andet ved at sikre, der er balance mentalt såvel som fysisk gennem en moderne og attraktiv sundhedsordning. 

Vi arbejder nemlig både med udgangspunkt i medarbejdernes fysiske og mentale velvære, da de to fokusområder hænger uløseligt sammen. Vi skaber harmoni, trivsel og velvære i danske virksomheder igennem vores sundhedsordning. Healthcare+ sætter fokus på medarbejdernes sundhed, både mentalt og fysisk, da vi har erfaring med, at harmoni, trivsel og velvære skaber glade medarbejdere, hvilket skaber bedre resultater, som kan mærkes på bundlinjen.

Via vores samarbejdspartner WOBA måler, monitorere og analysere vi data om medarbejdernes trivsel og velvære. Virksomheden kan derigennem løbende følge med i udviklingen og derigennem også sætte ind før det er for sent. I samspil med medarbejderen og virksomheden

arbejder vi med at forebygge stress, mistrivsel og livsstilssygdomme og derigennem mindske sygefraværet.Idet vi både arbejder med fysisk og mental sundhed er vores services inddelt i to grupper:

Mental Healthcare

I am text block. Click edit button to change this text. 

Sunheds Healthcare

I am text block. Click edit button to change this text. 

Hvordan er Healthcare+ bygget op?

Vi tilbyder Mental+ og Sundhed+ til alle typer virksomheder og medarbejdere – uanset hvilken branche og hvilke udfordringer, de står over for. Vi har erfaring med at rådgive og vejlede virksomheder inden for et væld af brancher, der spænder fra kommuner, jobcentre, fagforeninger, handel og service til IT, forskning, marketing samt bank- og finanssektoren.

Vi hjælper medarbejderne med at opnå:

Vi hjælper virksomhederne med at opnå:

Find pakke der matcher jeres behov og krav

Sundhedsordninger er populære – både blandt virksomheder og medarbejdere. De adskiller sig dog fra hinanden på en række områder, således I kan finde en, som matcher jeres behov og krav. Hos Heathcare+ tilbyder vi tre forskellige pakker: Generel Sundhed, Udvidet Sundhed og Sundhed+.

Se, hvad de forskellige pakker inkluderer

Uanset om du repræsenterer en virksomhed eller er medarbejder, kan du høre mere om mulighederne inden for Mental+ og Sundhed+. Du må endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis du sidder med spørgsmål til vores sundhedsordning og forskellige pakker.

Hvordan funger det?

Cras at nisl erat. Nullam malesuada urna turpis. Etiam ac eros egestas, condimentum mi feugiat, vulputate sapien. Nullam in eleifend neque.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi volutpat justo sed efficitur cursus. Mauris fringilla quam vitae lacinia viverra. Mauris eros dolor, pellentesque sed luctus dapibus, lobortis a orci. Cras at nisl erat. Nullam malesuada urna turpis. Etiam ac eros egestas, condimentum mi feugiat, vulputate sapien. Nullam in eleifend neque.
1.

Kontakt

Apply online or send your filled application form on our registered postal address.

2.

Interview

Apply online or send your filled application form on our registered postal address.

3.

Kontrakt

Apply online or send your filled application form on our registered postal address.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Aliquam commodo vehicula lorem, quis malesuada mauris tincidunt sit amet. Ut interdum, tellus eu vehicula vestibulum, sapien arcu mattis libero, at interdum diam nisl vel tortor.

Book et møde

Invester i dine medarbejderes trivsel og sundhed med en attraktiv og moderne sundhedsordning